Startup Experience Schedule

Day 1 - Friday, October 18, 2013

     
  9:00 20 min Welcome & Introduction
  9:20 40 min Opening & Guest Speaker
10:00 30 min Team Creation & Break
10:30 30 min Intro UNDERSTAND
11:00 30 min Workshop - UNDERSTAND
11:30 15 min Intro USER
11:45 55 min Workshop USER
12:40 20 min Buddy Team Session
     
  1:00 60 min Lunch
     
  1:30 30 min Tech-Talk
  2:00 30 min Intro IDEATE
  2:30 10 min Workshop - Scope
  2:40 35 min Workshop - Generate (Regular brainstorm)
  3:15 45 min Workshop - Generate (Reverse brainstorm)
  4:00 30 min Break (incl. speaker)
  4:30 45 min Workshop - Sort
  5:15 25 min Workshop - Describe
  5:40 20 min Buddy Team Session
  6:00   End of day 1

Day 2 - Saturday, October 19, 2013

     
  9:00 15 min Recap IDEATE
  9:15 10 min Intro Business Model Innovation (BMI)
  9:25 40 min BMI Workshop
10:05 20 min Buddy Team Session
10:25 20 min Energizer & Break
11:00 15 min BMI 2, Intro
11:20 60 min Workshop - VALIDATE
12:20 20 min Buddy Team Session
12:40 20 min Intro Pitch
     
  1:00 60 min Lunch
     
  2:00 120 min Workshop PITCH
  4:00 60 min Pitching Session
  5:00 15 min Voting & Intro CONTINUE & Evaluation
  5:20 15 min Announcing Winners & Closing
  6:00   End of day 2

Click here to download the schedule